Incarcă Coșul
AutenticRo

Abonează-te

Politica de livrări

AutenticRo şi-a luat angajamentul pentru a asigura livrarea tuturor produselor într-un mod eficient şi în deplină siguranţă. Motiv pentru care am creat această politică de livrare. Când comanzi produse de la AutenticRo, poţi fi sigur că vom folosi cele mai bune procese de livrare şi transport. Astfel, garantăm că produsele comandate de tine sunt proaspete şi de o calitate ireproşabilă.

  • Garantăm produse perisabile proaspete şi livrate în condiţii optime.
  • Pentru expedierile internaţionale, tarifele afişate la checkout sunt obţinute în timp real, direct de la DHL Express.
  • Pentru livrările naţionale, în România, tariful este fix, de 18 lei şi livrăm cu TNT Express, DPD si FAN Courier.
  • Fiecare produs este foarte bine ambalat, în cutii individuale şi pleacă direct de la producător, motiv pentru care tarifele de transport sunt PER CUTIE. Fiecare cutie are aproximativ 2 kg greutate fizică.

Ambalare termoizolantă

Suntem în continuă cercetare şi îmbunătăţire a sistemului nostru de ambalare pentru produsele perisabile:

Pe timpul verii şi a lunilor calde, folosim un ambalaj special, termoizolant. Acesta păstrează conţinutul răcoros, timp de 48 de ore la temperaturi exterioare de pana 30 °C şi 24 de ore la temperaturi exterioare de până la 40 °C. Prin utilizarea acestui sistem de ambalare, putem garanta că livrarea produselor se va face în siguranţă şi livrate în condiţii optime.

Sistemul nostru de ambalare foloseşte ambalaje termoizolante, realizate din materiale speciale. Apoi sunt introduse produsele, împreună cu material refrigerant non-toxic, plasat strategic în interiorul cutiei. Astfel, produsele tale sunt ţinute la o temperatură optimă în interiorul cutiei, cutie care la rândul ei este pusă într-o cutie de carton personalizată pentru transport. Pentru a ameliora creşterea temperaturii, vom minimiza circulaţia aerului în interiorului cutiei. Astfel, produsele din interior, vor rămâne reci pentru un timp mai îndelungat. Ca şi bonus, vei păstra cutia termoizolantă şi pachetele de gheaţă pentru a le folosi la următorul tău picnic sau excursie cu maşina. Pe timpul iernii, în funcţie de ţara de destinaţie, posibil să nu fie nevoie să folosim un sistem la fel de complex.

Notă importantă pentru toate comenzile cu produse perisabile.

  • Pentru a asigura calitatea produselor, comenzile cu produse perisabile se vor expedia doar în zilele de luni, marţi şi miercuri, astfel încât livrarea lor să se facă până vineri, cel târziu.
  • O taxa de ambalare fixă de 3 Euro pentru fiecare cutie, atunci când cumpăraţi produse perisabile. Această taxă se aplică doar în sezonul cald, folosind sistemul nostru special de ambalare descris mai sus.

Adresa de livrare

Te rog sa verifici cu atenţie detaliile de livrare. Garantăm livrarea doar la adresa pe care o primim în formularul de comandă. Dacă se întamplă să nu putem livra la tine, te vom contacta pentru a stabili noile detalii de livrare. Dacă nu se reuşeşte livrarea în bune condiţii la tine din cauza detaliilor incorecte de livrare, produsele se vor returna către noi. Dacă vor ajunge în bune condiţii, îţi vom retrimite pachetul, dar va fi nevoie de plăteşti din nou transportul. Dacă pachetul nu se returnează în condiţii bune, va fi nevoie să plăteşti din nou comanda.


Cumpără cu încredere de pe Autenticro.eu.

Satisfacţia ta este prioritatea noastră.

Fără bătăi de cap. Fără excepţii.

Descoperă gusturi româneşti !

Intră pe magazinul nostru !

AutenticRo | Magazin online romanesc