Incarcă Coșul
AutenticRo

Abonează-te

Metode de plată

Autenticro.eu acceptă plăţi online de oriunde din lume şi până la 100 de valute diferite. Ca metode de plată, acceptăm carduri de credit/debit emise oriunde în lume, sub sigla Visa, Visa Electron, MasterCard, şi Maestro. Avem şi posibilitatea de a încasa şi cu alte tipuri de card, acestea incluzând: American Express, JCB, Discover, CB, Dankort, Postepay, V PAY.

Când vine vorba despre procesarea cardurilor bancare, considerăm protecţia şi siguranţa datelor tale ca fiind printre cele mai importante pentru noi. Astfel, am decis ca procesarea cardurilor bancare să se facă prin intermediul unora dintre cei mai buni procesatori de plăţi. Mai multe detalii despre cei pe care îi folosim, puteţi găsi la următoarele adrese : https://www.euplatesc.ro/termeni-si-conditii.php si https://www.paymill.com/en/


Securitate

Procesatorii de plăţi oferă printre cele mai înalte nivele de securitate, folosind tehnici de criptare avansate şi cele mai noi tehnologii de protecţie antifrauda din industrie: standardul de securitate PCI DSS, protocoale de securitate HTTPS, certificate SSL, criptare 256-biti şi sistemul 3D Secure. Fiecare din aceste măsuri de securitate asigură procesarea, stocarea si transmiterea informaţiilor în condiţii de maximă siguranţă.


Finalizarea comenzii

În cazul cardurilor de credit/debit, la momentul finalizării comenzii, vei fi rugat să introduci detaliile cardului tău şi să urmăreşti paşii necesari pentru finalizarea comenzii. Sumele achitate de tine prin modalitatea de plată online, prin card bancar, vor fi blocate automat pe contul tău bancăr, de către procesatorul de plăţi în termen de aproximativ 72 de ore. Acest proces se face automat, fără intervenţia AutenticRo. Confirmarea comenzii se va face dupa verificarea şi confirmarea încasării.

Preţul, modalitatea de plată şi termenul de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile şi Serviciile livrate, obligaţia Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare. Vânzătorul va emite pe baza informaţiilor detinute de acesta şi a celor furnizate de Cumpărător o factură pentru bunurile livrate. Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii ce conţine Bunuri şi/sau Servicii vandute de AutenticRo, exclusiv în format electronic, prin poşta electronică, la adresa de e-mail menţionată de Cumpărător în Contul său.

Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligaţiile de a-şi actualiza ori de câte ori este cazul, datele din Contul său şi de a accesa informaţiile şi documentele aferente fiecarei Comenzi, existente în Cont.

Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul îşi exprima acordul să primeasca facturile în format electronic prin adaugarea acestora de către AutenticRo în Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail menţionată în Contul sau. În cazul în care aceste informaţii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore în Cont, te rugam să ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: [email protected]


Ramburs sau ordin de plată

Acceptăm de asemenea şi metode de plată “offline”, precum transferul bancar sau ordinul de plată sau achitarea în regim ramburs.


Suport

Pentru detalii şi informaţii adiţionale cu privire la metodele de plata, ne poţi contacta la adresa [email protected]