Incarcă Coșul
AutenticRo

Categorii

Abonează-te

Vamă şi taxe vamale

Când comanzi produse AutenticRo pentru livrare în afara teritoriului Uniunii Europene, uneori vei avea de plătit taxe de import. Acestea sunt colectate de către statul din ţara de destinaţie. Aceste taxe sunt estimate în sumarul comenzii tale, înainte de finalizarea comenzii. Taxele adiţionale pentru procesarea vamală sunt suportate de către tine ca şi Cumpărător. In schimb, putem plăti noi în numele tău aceste taxe. Noi, AutenticRo, nu avem niciun control asupra acestor taxe impuse de către autorităţile din ţara ta. Procedurile vamale variază foarte mult de la ţară la ţară, motiv pentru care iti recomandăm să iei legatura cu biroul vamal din ţara ta. Unele ţări pot chiar interzice importul anumitor produse. De asemenea, eşti considerat importatorul de drept al bunurilor comandate şi trebuie să te conformezi legislaţiei ţării în care vei primi produsele.

Confidenţialitatea informaţiilor este importantă pentru noi. Astfel, dorim pentru clientii noştri internaţionali, să fie informaţi cu privire la faptul că pachetele lor pot fi deschise şi inspectate de către autoriţatile vamale. Oficiile vamale pot solicita, uneori, importatorului de drept, informaţii adiţionale pentru identificarea acestuia. Fiind importatorul de drept al pachetului, vei fi nevoit să oferi informaţii personale precum codul unic de identificare (CUI) sau alte informaţii de identificare sau informaţii legate despre Comandă.

De regulă, de formalităţile vamale se ocupa curierul, DHL Express, iar acesta din urmă îţi poate solicita informaţiile menţionate mai sus pentru a te reprezenta în faţa autorităţilor vamale.

Formalitatile vamale la comenzile “Cadou” vor fi efectuate ca şi în cazul comenzilor normale. Desi pachetul este marcat drept “Cadou”, costul produselor va fi menţionat pe factura comercială conform cerinţelor autorităţilor vamale.


Suport

Pentru a veni în sprijinul tau, iti oferim suport în aflarea acestor informaţii legate de costuri şi de procedurile vamale. Pentru mai multe informaţii, ne poti contacta folosind formularul din dreapta sau direct la adresa de email [email protected]