Incarcă Coșul
AutenticRo

Abonează-te

Politica de retur

Când comanzi produse de la AutenticRo, poţi fi sigur că folosim cele mai bune procese de livrare şi transport pentru a garanta că produsele comandate sunt proaspete şi de o calitate ireproşabilă.

Dacă ai nevoie să îţi anulezi comanda, trebuie să o anulezi înainte ca aceasta să plece spre tine. Te rugăm să ne contactezi prin email la [email protected] pentru a începe procesul de anulare. Pentru anulări, poţi decide să rămâi cu un avans la noi pentru achiziţii viitoare sau să îţi returnăm banii.

Ne străduim mereu să oferim ce este mai bun şi să o facem bine de prima dată. Însă, uneori, există situaţii în care trebuie să se facă o cerere de rambursare. În aceste situaţii, consultaţi politicile noastre de mai jos.


Reclamaţii legate de transport

Presupunând că temperaturile exterioare sunt sub 30 de grade C, garantăm că orice produs perisabil pe care îl primeşti de la AutenticRo va fi de înaltă calitate şi livrat în cele mai bune condiţii. De asemenea, garantăm că orice produs neperisabil pe care îl primeşti de la AutenticRo va fi de cea mai înaltă calitate şi livrat în cele mai bune condiţii, fără să existe nevoie de temperatură controlată.

Te rog să verifici cu atenţie detaliile de livrare. Garantăm livrarea doar la adresa pe care o primim în formularul de comandă. Dacă se întamplă să nu putem livra la tine, te vom contacta pentru a stabili noile detalii de livrare în cel mult 24 de ore. Altfel, produsele se vor returna către noi. Dacă vor ajunge în bune condiţii, îţi vom retrimite pachetul, dar va fi nevoie de plăteşti din nou transportul. Dacă pachetul nu se returnează în condiţii bune, va fi nevoie să plăteşti din nou comanda.

Sesizările pentru comenzile cu produse perisabile, unde temperaturile depăşesc 30 de grade C sunt rezolvate de la caz la caz.

Orice produs care îndeplineşte condiţiile de mai sus, pe care îl consideri nesatisfăcător din cauza problemelor de transport, va fi înlocuit sau rambursat la cerere, fără bătăi de cap. Pentru asta, trebuie să ne anunţi cu detaliile problemei în cel mult 24 de ore de la primirea comenzii, pe adresa [email protected]


Reclamaţii legate de calitate

Orice produs primit, care se află în termenul lor de valabilitate, garantăm că este de cea mai bună calitate şi în concordanţă cu descrierea de pe site-ul nostru.

Orice produs care îndeplineşte condiţiile de mai sus, pe care îl consideri nesatisfăcător din cauza problemelor de transport, va fi înlocuit sau rambursat la cerere, fără bătăi de cap. Pentru asta, trebuie să ne anunţi cu detaliile problemei în cel mult 24 de ore de la primirea comenzii, pe adresa [email protected]


Procedura de retur

În cazul în care vei dori să returnezi comanda, parţial sau total, te rog sa ne scrii pe adresa de e-mail [email protected] pentru a începe procesul de retur.

În funcţie de produs, este posibil să cerem sau să nu cerem ca acesta să fie returnat, caz în care tu vei primi credit pentru achiziţii viitoare. În cazul unui retur bazat pe o reclamaţie legată de transport sau de calitate, echipa de reclamaţii va genera o etichetă PDF (pe care trebuie să o lipeşti la coletul resigilat) şi tot noi vom aranja ridicarea coletului prin curierul nostru. Poţi decide să laşi suma achitata drept credit pentru achiziţii viitoare sau să îţi rambursăm suma achitată în 72 de ore de la primirea coletului înapoi la noi.

În cazul retururilor care nu se bazează pe o reclamaţie legată de transport sau de calitate, echipa de reclamaţii va genera pentru tine o eticheta de transport PDF (pe care trebuie să o lipeşti la coletul resigilat). Noi vom aranja ridicarea coletului prin curierul nostru. Poţi decide să laşi suma achitata drept credit sau să îţi rambursăm suma achitată, mai puţin costurile de transport pentru retur. Din nou, obiectivul nostru este să îţi procesăm returul şi problema asociată rambursului în 72 de ore de la primirea coletului înapoi la noi.

Cumpără cu încredere de pe Autenticro.eu.

Satisfacţia ta este prioritatea noastră.

Fără bătăi de cap. Fără excepţii.

Descoperă gusturi româneşti!

Intră pe magazinul nostru !

AutenticRo | Magazin online romanesc